Behandlingar

Estetique

 Annas 

Fotvård 

"Man ska vara glad åt fötter, fötter ska man hålla högt". Det är några år sedan Birgitta Andersson sjöng sin kärleksförklaring till fötter, men påståendet äger fortfarande sin riktighet. Och vill man visa sina fötter riktigt uppskattning, varför inte ge dem en Spa - behandling hos oss.

Fotbehandlingar

Fotvård Classic /Medicinsk/

Traditionell behandling för fötter som behöver extra omvårdnad

En avkopplande och skön pedikyrbehandling där vi tar hand om dina fötter, under 50 minuter.

Vi börjar med ett antiinflammatoriskt och mjukgörande fotbad av döda havssalter. Därefter filning av hälar, borttagning av förhårdnader och allt omvård som dina fötter behöver.

Nagelklippning, rensning av nagelband och polering av naglarna. Lackning av naglarna i två steg. Behandlingen avslutas med en underbar fotmassage.

Fotvård Lyx/SPA

För dig som vill unna er det lilla extra och fötter som gillar att bli extra ompysslade. En underbar vårdande fotvårdsbehandling med noggrant speciellt utvalda välgörande spa produkter.

Behandlingen innehåller Fotvård Classic samt extra fot peeling-mjukgörande scrub. Dina fötter blir inpackade i en fuktgivande mask. Som avslutning får du en extralång njutningsfull fot massage och valfri lackering av naglarna.

Paraffinbad/Paraffinbehandling

Ett paraffinbad är helt underbart skönt för den som har värk den lindrar smärta i leder samt hjälper mot torra händer eller fötter? Lider du av artrit eller reumatism? Det är en specialbehandling som ökar blodcirkulationen öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Behandlingen är väldigt effektiv särskilt för händer och fötter med sprickor i hälarna. 

Behandlingen inleds med att man doppar ned handen/foten 3 ggr i det varma paraffinbadet. Handen/foten placeras sedan i en påse + varm vetehandske/handduk i 15-20 minuter.

Paraffinbad rekommenderas inte om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

Du får nya sammetslena händer/fötter.

Handbehandlingar

Manikyr Classic med lack

Den naturliga nageln behandlas i ca 40 min, där nagelbanden snyggas till, naglarnas form filas till och poleras för att ge en glansig yta. Dessutom får du en lättare handmassage och lackning av naglarna i valfritt nagellack.

Manikyr Lyx/SPA

Skön behandling på ca 60 min med samma moment som i Manikyr Classic och som dessutom innehåller handbad, peeling och handmassage. Avslutas med att dina händer blir inpackade i en fuktgivande mask.