Behandlingar

Estetique

FOTKLINIK

"Man ska vara glad åt fötter, fötter ska man hålla högt". Det är några år sedan Birgitta Andersson sjöng sin kärleksförklaring till fötter, men påståendet äger fortfarande sin riktighet. Och vill man visa sina fötter riktigt uppskattning, varför inte ge dem en Spa - behandling hos oss.

Fotbehandlingar

Medicinsk Fotvård 

Behandling för fötter som behöver extra omvårdnad inkl. diabetiker och reumatiker. Vi börjar med ett antiinflammatoriskt och mjukgörande fotbad av döda havssalter. Därefter filning av hälar, borttagning av förhårdnader och allt omvård som dina fötter behöver. Nagelklippning, rensning av nagelband och polering av naglarna. Behandlingen avslutas med en underbar fotmassage. Innehar sjukvårdskompetens och räknas INTE som FRISKVÅRD, under 50 minuter

Friskvård Fotvård

Fotvård i förebyggande friskvårdsyfte i denna tar vi hand om hårdhud på hällarna, liktornar, långa och kanske hårda naglar samt nageltrång. En avkopplande och skön behandling där lackning av tånaglar kan ingå, under 50 minuter.

Lyx/SPA Fotvård

För dig som vill unna er det lilla extra och fötter som gillar att bli extra ompysslade. En underbar vårdande fotvårdsbehandling med noggrant speciellt utvalda välgörande spa produkter.

Behandlingen innehåller Fotvård Classic samt extra fot peeling-mjukgörande scrub. Dina fötter blir inpackade i en fuktgivande mask. Som avslutning får du en extralång njutningsfull fot massage och valfri lackering av naglarna.

Paraffinbad/Paraffinbehandling

Ett paraffinbad är helt underbart skönt för den som har värk den lindrar smärta i leder samt hjälper mot torra händer eller fötter? Lider du av artrit eller reumatism? Det är en specialbehandling som ökar blodcirkulationen öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Behandlingen är väldigt effektiv särskilt för händer och fötter med sprickor i hälarna. 

Behandlingen inleds med att man doppar ned handen/foten 3 ggr i det varma paraffinbadet. Handen/foten placeras sedan i en påse + varm vetehandske/handduk i 15-20 minuter.

Paraffinbad rekommenderas inte om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

Du får nya sammetslena händer/fötter.

Handbehandlingar

Manikyr Classic med lack

Den naturliga nageln behandlas i ca 40 min, där nagelbanden snyggas till, naglarnas form filas till och poleras för att ge en glansig yta. Dessutom får du en lättare handmassage och lackning av naglarna i valfritt nagellack.